keskiviikko 7. syyskuuta 2016

B- & C-poikueet

B-poikue syntyi lauantaina 3.9.2016 Alkemistin Niobille, lk luonnonsininen. Poikasia syntyi 3, joista nyt jäljellä on 2 poikasta. Poikasten isä on pk sininen Minion's Kuu-Ukko. Kunhan värit ja sukupuolet selviää, katsotaan tuleeko näistä mitä myyntiin. Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin, jotta poikueessa olisi edes yksi sininen poikanen!

C-poikue syntyi keskiviikkona 7.9.2016 Wannabe Chicken Jockey, pk suklaa. Pikaisesti pesään kurkatessa poikasia n. kymmenkunta, eli jos kaikki menee hyvin poikaisista voidaan ottaa useampi alustava varaus. Poikasista tulee pitkäkarvaisia, sillä isänä poikueelle on Niinpal Gauhian Filmaava Fossiili, pk musta uros. Poikueen mahdolliset värit suklaa, musta ja jos geenit olisi oikein hyvin natsanneet niin sitä sinistä, eli tästäkin poikueesta pienenä toiveena olisi saada sinistä.

Alustavia kyselyjä poikasista otetaan vastaan. Kun otat yhteyttä kerrotko minkälaiseen kotiin hamsteri olisi tulossa, onko aiempaa kokemusta hamstereista ja millainen asumus sinulla on.

Yhteydenotot aluksi sähköpostitse arinuutinen(at)gmail.com tai sini.nuutinen.sn(at)gmail.com tai facebook-sivujen kautta. Kuljetusmahdollisuuksia olisi tiedossa 15.10 Salo, 22.10 Lappeenranta ja 12 tai 13.11 Helsinkiin. Ota yhteyttä rohkeasti ja kysy kuljetusmahdollisuuksista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti